IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Despre noi

Smart Travel este o companie de turism cu o experienta de peste 10 ani atat pe piata romaneasca cat si pe cea internationala si a fost infiintata pentru a furniza servicii turistice de inalta calitate. 

Platforma de calatorii online smarttravel.ro isi propune sa le ofere calatorilor cele mai potrivite variante turistice dar si fundamentul tehnic necesar pentru a-si planifica in cele mai mici detalii calatoria.  

Intentia noastra este de a maximiza eficienta, de a le oferi clientilor nostri posibilitatea de a se informa si de a achizitiona produse sau servicii turistice dintr-un singur loc, la un nivel inalt de professionalism, cu ajutorul unor instrumente rapide si eficiente de rezervare.

Astfel, le punem la dispozitie clientilor nostri o platforma online ce inglobeaza rezervari hoteliere, rezervari bilete de avion, transferuri si servicii de inchiriere masini, solutiile oferite acoperind foarte bine atat solicitarile pentru vacante (“leisure travel”) cat si cele pentru turism de afaceri (“business travel”).

Sistemul nostru de rezervari integreaza mai multi furnizori de servicii turistice acoperind o mare suprafata geografica si oferind astfel peste 200.000 hoteluri in intreaga lume, transferuri si servicii de inchiriere masini in peste 25.000 de locatii.

Suntem una dintre cele mai bine cotate companii de turism de pe piata din Romania si punem accent in permanenta pe dezvoltarea intrumentelor de lucru dar si pe cresterea unei echipe profesioniste, formata din specialisti in domeniu.   

Scopul nostru este de a livra servicii de inalta calitate, de a oferi avantajul tehnologiei, de a mentine o excelenta comunicare, de a raspunde urgent si eficient la orice solicitare sau problema (dispunem de un serviciu de suport clienti 24/7).

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"