IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Miami

Miami
     Miami este mai latin-american decat simplu american - renumit pentru vremea insorita, savoir faire, scena petrecerilor si a stilului cool South Beach. Miami si orasul vecin Miami Beach sunt orase de emotie, culoare si textura. Mult din farmecul orasulul Miami se datoreaza cartierelor sale diverse, care variaza de la zgarie-norii falnici in Downtown Miami (centrul comercial al orasului) pana la Little Havana, locul infloritoarei com... Citeste mai mult!

New Orleans

New Orleans
      New Orleans este unul dintre acele orase care are un simt puternic al identitatii . Situat la gura de varsare a fluviului Mississippi in Golful Mexic, acest oras ar putea fi o republica proprie, atat de independenta este natura sa. Nu se simte deloc a fi parte din Statele Unite, influentele europene, caraibiene si africane jucand un rol foarte puternic.  Forma raului, asa cum se curbeaza in jurul districtului central, a ... Citeste mai mult!

Washington DC

Washington DC
      Capitala celei mai puternice natiuni din lume, Washington, DC, atrage vizitatorii cu monumentele sale impresionante si muzeele extraordinare. Promenada eleganta (National Mall) a orasului Washington, DC si cladirile sale impunatoare au fost odata o mlastina, dar acum parcurile sale verzi, largi, marginite de strazi si cartiere, fac din el un loc chic de a trai. Pentru multi, puterea si politica dau un amestec ametitor, iar ac... Citeste mai mult!

New York

New York
      Renumit pentru ritmul frenetic, creativitatea New York City-ului include restaurante venerate, localuri de noapte chic, teatre de ultima ora si capodopere arhitecturale. Combina acest lucru, cu faptul ca orasul New York este, de asemenea, o capitala financiara globala, si este discutabil faptul ca acest oras este cea mai mare metropola din America. Epicentrul vietii din New York a fost intotdeauna insula Manhattan, care este ... Citeste mai mult!

San Francisco

San Francisco
      Exista multe motive pentru care San Francisco continua sa fie unul din cele mai locuibile orase din Statele Unite ale Americii. Pentru inceput, locuitorii trateaza diferit cele doua planuri, unul al materialismului si al banilor iar celalalt al gandirii si politicii progresiste. Acest dualism in San Francisco, este intalnit la toate nivelurile societatii: de la mancare, bautura si socializare, la arta si design, muzica si cul... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"