IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Phuket

Phuket
      Insula Phuket este o insula mare in Oceanul Indian, aflata la 867 km de Bangkok, capitala Thailandei. Este legata printr-un pod de coasta sudica a Marii Andaman, in Oceanul Indian. Este inconjurata de 32 de insule mai mici, care fac parte din aceeasi administratie, cu o arie totala de 570 km patrati. Fiecare dintre aceste insule micute are farmceul ei, exploatat cum trebuie de localnicii gata mereu sa primeasca, intr-un mod c... Citeste mai mult!

Chiang Mai

Chiang Mai
      Dintre toate orasele din Tara Zambetului, Chiang Mai este cel care pastreaza cel mai bine spiritul, cultura si traditia tailandeze. Orasul fondat cu 750 de ani in urma este destinatia ideala de vacanta pentru cei care vor sa cunoasca in inima ei o o tara exotica atat de fascinanta cum este Tailanda.       Chiang Mai este principalul oras nordic al Tailandei si totodata capitala provinciei cu... Citeste mai mult!

Bangkok

Bangkok
      Pe tot teritoriul Tailandei, dar in special in capitala ei Bangkok, exotismul este omniprezent. Fructele ciudate, impodobirea caselor cu flori, portul traditional, intimitatea hotelurilor, plimbarile cu faimoasele tricicluri cu motor "Tuk Tuk", barcile-taxi-uri de pe canalele "klong" care strabat orasul, templele cu dragoni viu colorati, totul este deosebit in capitala.       Bangkok, capita... Citeste mai mult!

Singapore

Singapore
      Singapore este un stat-oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud-Est. Este situat la sudul Peninsulei Malay, la 137 km nord de ecuator. Este cel mai aglomerat port din lume, cu peste 600 de linii de transport.        Se spune ca, in secolul al XI-lea, un print din Sumatra a vazut, in locul unde se afla acum Singapore, un leu maiestuos, care l-ar fi inspirat sa ridice un oras. Nu... Citeste mai mult!

Nara

Nara
      Poate ca, dintre prefecturile si orasele japoneze, Nara nu este tocmai cea mai cunoscuta. Insa ea adaposteste cel putin doua obiective turistice care o indreptatesc sa aiba statutul de importanta destinatie japoneza de travel: Templul Todaiji, cu Aula Marelui Buddha, ambele aflate in patrimoniul universal UNESCO.       Prefectura (un fel de judet ca la noi) Nara se gaseste aproape in centrul... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"