IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail
  • Selecteaza destinatia

    Selecteaza portul de plecare

    Cauta croaziera


  • vile
Ghid de calatorie » Europa » Cipru

Ayia Napa

      De mici dimensiuni, dar avand un renume a fi o locatie mediteraneeana fierbinte, Cipru curteaza vizitatorii cu legende profunde de iubire, povesti epice de peste 10.000 de ani de istorie plina de culoare, si un festin veritabil de desfatari culinare. Dupa cina cu halloumi sarat, dolmades picant(frunze de vita de vie umplute) si bucati de Kleftiko (miel copt asezonat) ), vizitatorii vor gasi multe petreceri pe tot parcursul noptii in orasele importante ale Ciprului - Ayia Napa, in special - si un set de plaje curate care sa va reinvie si sa va intinereasca pe timpul zilei. Pentru cei care doresc un ritm mai lent, cultura cafenelelor din Nicosia merita experimentata, cum sunt si unele cladiri fascinante din interiorul tarii ce fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Indiferent de ce fel de turist ai vrea sa fii, , Cipru este garantat sa te lase sa vrei mai mult.

      Una dintre cele mai faimoase statiuni de petreceri din Europa, Ayia Napa, este una dintre vedetele insulei Cipru. Cu o vreme calda pe tot parcursul anului si plaje cu nisip este usor de inteles de ce aceasta statiune este atat de populara. Pe timpul verii, barurile si cluburile au numerosi DJ internationali si turisti din toata Europa, cu toate ca si familiile sunt binevenite in acest complex perfect, care a crescut rapid de la satul de pescari ce era acum cateva decenii. Restul insulei de vacanta este, de asemenea, binecuvantat cu plaje, statiuni si atractii turistice, care sunt usor accesibile de la Ayia Napa.

Plaja

        Nissi Beach din Ayia Napa este una dintre cele mai atractive plaje din Cipru, oferind o intindere curata de nisip auriu, precum si sezlonguri si umbrele de soare de inchiriat. Baruri, muzica, plimbari cu barca si o serie de alte sporturi nautice fac aceasta portiune de nisip plina de viata, populara in randul multimii de clubberi, fiind comparata chiar cu Bondi Beach. Pentru plaje mai linistite puteti merge la Cape Greco, in estul statiunii.

Explorand Statiunea

        Indepartati-va de plaja statiunii si bucurati-va de calmul si pacea Manastirii Ayia Napa. Vizitati aici, dimineata, inainte ca restul turistilor sa se trezeasca, smochinul de 600 de ani si fantana de marmura. Manastirea dateaza din timpurile venetiene ale secolului al 16-lea. Exista, de asemenea, excursii regulate cu barca catre Cape Greco si statiunea Protaras. Statiunea populara Protaras este situata la est de Ayia Napa. Exista autobuze si excursii cu barca la Protaras, cu principala atractie irigarea plajelor, ce pot fi gasite in jurul statiunii. Alegeti intre Agia Triada, Louma, Mouzoura, Pernera si plaja Protaras. Pentru a va deconecta de tot indreptati-va catre Green Bay Beach, un loc in care turistii pot scapa de multe ori de aglomeratie.

      Ayia Napa este o statiune populara pentru familii, plaja sa fiind principala atractie. Alte distractii includ Waterworld (www.waterworldwaterpark.com), un Water Park aflat la marginea statiunii, precum si Muzeu Vietii Marine, care are o colectie modesta de scoici si de animale acvatice. Piscine pentru copii, restaurante de familie prietenoase si facilitati sportive, cum ar fi terenuri de tenis, sunt la indemana in unele hoteluri din statiune pentru a va bucura cat mai mult de sejurul dumneavoastra. 

>>> Cauta acum hoteluri in ayia napa
CATEGORIA: GHID DE CALATORIE » Europa » Franta

Paris

      Cu 2 milioane de persoane traind in centrul sau si cu peste 10 milioane in suburbii, Parisul este unul din cele mai mare orase din Europa. Ca popularitate insa, Parisul este primul, daca este sa judecam dupa numarul de vizitatori pe care-i are anual: mai mult de j ...
Citeste mai mult... Hoteluri in Paris Cauta hotel >
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"