IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail
  • Selecteaza destinatia

    Selecteaza portul de plecare

    Cauta croaziera


  • vile
Ghid de calatorie » Europa » Cipru

Limassol

      Energeticul Limassol, unul din orasele pline de viata ale Ciprului, a atras mult timp turistii la hoteluri statiunii sale, unde vederile la mare, piscinele si intinderile de plaja sunt la moda. Limassol este , de asemenea, un oras compact si fermecator avand o promenada cu palmieri marginita de plaje de nisip si fantani. Numarul mare de strazi care duc spre litoral au o alura proprie si pe care sunt inghesuite  cafenele, baruri, cluburi de noapte pline de viata si magazine care vand de toate, de la suveniruri la cele mai noi mode.  Acesta este un adevarat oras unde turistii si localnicii se amesteca fericiti. Dupa o zi lunga de shopping, relaxare pe plaja, sau de bronzat pe plaja, te vei felicita cu un cocktail pentru vacanta petrecuta in acest oras cosmopolit.

Plaja

       Malul marii din Limassol este punctat cu plajele hotelului si cele publice, unde puteti sa va bucurati de soare, sau sa va racoriti in Marea Mediterana. Pentru cele mai bune plaje indeptati-va catre Ladies Beach, Curium Beach sau Pissouri Beach. In oferta se afla si o serie de sporturi nautice, de la hidrobiciclete la ski jeturi.

Explorand Statiunea

        Plimbati-va de-a lungul promenadei litoralului pana la orasul vechi din Limassol, unde, va asteapta delicii de secole vechi ale arhitecturii, fortul orasului medieval, muzeul arheologic, muzeul poporului, si expozitia naturala de bureti de mare. Acesta este un loc minunat pentru a va bucura de o masa de pranz, optiuni bune fiind restaurantele de langa fort, cat si vechiu depozit de roscova. Kourion, 18 km vest de Limassol, este unul dintre cele mai impresionante situri arheologice din Cipru. Datand din secolul al 12-lea i.Hr, aceasta asezare antica privea majestuos spre Mediterana. Reperele importante astazi includ amfiteatrul, ruinele caselor romane si mozaicuri. Vizionarea unui concert in arena antica intr-o seara de vara racoroasa este o experienta greu de intrecut. Indreptati-va catre portul vechi din Limassol, unde Ladas (langa Casa Reptilelor) serveste delicioase mancaruri de peste intr-o taverna de piatra. Numai fructe de mare proaspete, sunt servite aici, capturile fiind aduse din portul adiacent, deci nu va asteptati ca ei sa aiba tot ce e listat pe meniu.

>>> Cauta acum hoteluri in limassol
CATEGORIA: GHID DE CALATORIE » Europa » Austria

Viena

      Cei care au vizitat Viena imi vor da dreptate cand spun ca este una dintre cele mai frumoase capitale din Europa, daca nu cea mai frumoasa. Iar pentru cei care inca nu au vizitat capitala austriaca, am un sfat: este timpul sa o faceti! Va va cuceri!  &nb ...
Citeste mai mult... Hoteluri in Viena de la 89€ Cauta hotel >
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"