IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Bruges

Bruges
    Bruges este un amestec de strazi medievale, canale si arhitectura gotica. Lebede se plimba pe canalele intortocheate, iar casele din piatra parca sunt facute din turta dulce. Centrul fermecator, care dateaza din secolul al 13-lea este plin de istorie, cultura, piete si magazine de ciocolata. Nu e de mirare ca UNESCO i-a acordat un statut de Patrimoniu Mondial. Cel mai uimitor lucru despre Bruges este cat de prietenosi sunt locuitorii cu ... Citeste mai mult!

Anvers

Anvers
    Anvers-ul modern combina moda cu un oras medieval si o viata de noapte vibranta. La fel ca natura sa eclectica, acesta este un oras in care dineele sunt la moda si cumparaturile la designeri inca „nedescoperiti” sunt o rigoare. Am mentionat diamantele? Cifrele sunt stralucitoare: 80% din diamantele brute si 50% din diamantele prelucrate din lume sunt tranzactionate aici anual.   Incepeti cu arhitectura renascen... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"