IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Brno

Brno
      Brno este cel de-al doilea oras ca marime din Cehia, dupa capitala. Pe langa monumente si cladiri istorice din patrimoniul UNESCO, la Brno puteti vedea, fata de obiectivele din Praga, si niste lucruri mai ciudate. De pilda, o cripta cu mumiii capucine sau chiar un “dragon” - viu alta data, dar suspendat, in zilele noastre, de un tavan!       Inima Moraviei     ... Citeste mai mult!

Karlovy Vary

Karlovy Vary
      Revitalizare, improspatare si detensionare - sunt cateva dintre efectele pe care orice turist care pleaca dintr-o statiune de spa le resimte chiar si dupa vacanta. Daca vreti sa simtiti toate aceste lucruri si daca vreti sa petreceti si voi un concediu de neuitat, imbinand utilul cu placutul, iata destinatia perfecta: Karlovy Vary!       Baia imparatului       K... Citeste mai mult!

Praga

Praga
      Praga (Praha) este capitala Cehiei si cel mai cunoscut oras turistic din Europa Centrala. Dar, desi esti in Europa Centrala, Praga se aseamana foarte mult cu orase cu traditie tursitica din Germania, Austria, Italia sau Franta – asta inseamna insa ca si preturile sunt la fel! Pe meleagurile orasului Praga veti intalni o multime de turisti, dar si un aer si o istorie clasica europeana care nu se mai gaseste nicaieri in l... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"