IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Davos

Davos
      Davos si-a castigat in timp renumele de a fi o destinatie de vacanta a elitelor si asta pentru ca luxul specific conditiilor locale este direct proportional cu preturile practicate. Davos este deopotriva cunoscut pe plan mondial si datorita faptului ca aici are loc anual Forumul Economic Mondial, o intrunire despre care se spune adesea ca ''schimba mersul lumii'', la care iau parte personalitati din m... Citeste mai mult!

St. Moritz

St. Moritz
      Cea mai vizitata dintre destinatiile turistice din Elvetia este cu siguranta St. Moritz, o statiune eleganta, exclusivista si cu un pronuntat caracter cosmopolit. Este atat de cunoscuta si de vizitata, incat si numele statiunii, ''St. Moritz'', a devenit marca inregistrata, protejata prin copyright!       Zapada si mult soare       Stati... Citeste mai mult!

Zurich

Zurich
      Cel mai mare oras al Elvetiei, Zurich-ul este cunoscut pe plan mondial pentru institutiile sale financiare si bancare, aici avand sediul numeroase banci de renume din intreaga lume. Farmecul orasului nu se rezuma doar la atat: muzeele si atmosfera boema din restaurantele si cafenelele de pe malul apelor ii sporesc celebritatea.       Cel mai important oras elvetian     &n... Citeste mai mult!

Geneva

Geneva
      Salonul Auto de la Geneva, Jean Jacques Rousseau, lacul Leman-cel mai mare din Europa, Jetul de Apa, Ceasul de Flori, sediul Crucii Rosii, Cartierul General European al Natiunilor Unite: iata doar cateva dintre detaliile care fac din Geneva una dintre cele mai cunoscute localitati din lume.       Un oras in care ai vrea sa traiesti       Conform unui studiu publ... Citeste mai mult!

Berna

Berna
      Putine capitale europene surprind prin contrastul dintre cladirile cu aspect medieval si cele moderne, asa cum o face Berna-capitala elvetiana.       Orasul Ursului       Berna este al patrulea oras din Elvetia ca marime, dupa Zürich, Geneva si Basel. Oraselul situat pe o peninsula din centrul Elvetiei are doar 130.000 de locuitori ce traiesc intr-o at... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"