IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Baden-Baden

Baden-Baden
      La poalele muntilor Padurea Neagra, pe meleagurile magice unde Dunarea isi are izvoarele, se afla Baden-Baden, cea mai cunoscuta statiune din Germania.       Orasul Apelor Aureliene       Localitatea fost fondata de romani, in secolul I e.n.. Ei o numeau “Aurelia Aquensis” („Apele Aureliene”). Numele era legat de existenta celor 23 de izv... Citeste mai mult!

Frankfurt

Frankfurt
      Frankfurt am Main (numele oficial al Frankfurt-ului) este cel mai mare oras din landul federal german Hessa si al cincilea ca marime din Germania. Se mandreste cu renumele de capitala financiara a statului, dar este si un important centru cultural si turistic al Germaniei.       Mainhattan      Frankfurt am Main a fost distrus in urma bombardamentelor din timpul celu... Citeste mai mult!

Berlin

Berlin
      Berlinul este un oras-land (cu guvern de land propriu, numit “Senat”), ca o enclava aflata complet in interiorul landului federal Brandenburg. Este traversat de raurile Spree si Havel. Capitala Germaniei este unul dintre cele mai verzi orase din Europa: peste 60 % din suprafata totala este reprezentata de parcuri si de rauri. Inca ceva! Credeati ca in Venetia se afla cele mai multe poduri din Europa? Ei bine, nu: ... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"