IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Creta

Creta
      Insula Creta este situata in extremitatea sudica Marii Egee, fiind cea mai mare insula greceasca. Asupra Cretei si-au lasat amprenta romanii, venetienii si turcii, realizand astfel o istorie de mii de ani cu influente si mosteniri culturale complexe.       Unele zone ale insulei au fost aglomerate prin construirea unor statiuni turistice si a unor hoteluri masive, insa, din fericire, aici pu... Citeste mai mult!

Santorini

Santorini
      Povestea insulei Santorini este povestea unui vulcan care a erupt, avand ca efect scufundarea in mare a partii centrale a insulei, eveniment din care s-a nascut teoria ca Santorini ar fi, de fapt, legendara Atlantida, lucru mai mult sau mai putin adevarat. Nu se stie daca aceasta legenda sau daca frumusetile locului atrag atat de multi vizitatori pe insula, cert este ca, anual, trei milioane de turisti vin sa vada insula grec... Citeste mai mult!

Salonic

Salonic
      Situat aproximativ la jumatatea drumului intre Marea Adriatica (la vest) si raul Evros (la est), Salonic este al doilea oras, ca marime, al Greciei, ''capitala'' Macedoniei si a Greciei de Nord. La mai putin de 100 Km spre nord se intalnesc aici frontierele FRIM (Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei ), ale Bulgariei si ale Greciei, frontiere stabilite dupa Primul Razboi Mondial.    &n... Citeste mai mult!

Rhodos

Rhodos
      Insula Rhodos este cea mai mare din arhipeleagul Dodecanez in Marea Egee. Insula este numita si insula soarelui, fiind a patra cea mai mare insula a Greciei (dupa Creta, Euboea si Lesbos). Insula este destinatia cea mai cautata din sudul Greciei. Cel mai inalt varf al insulei este muntele Attavyros (1215 m), situat in mijlocul coastei vestice. Rhodos este cunoscuta si datorita dealurilor sale fertile cu brazi, portocali, masl... Citeste mai mult!

Atena

Atena
      Capitala Greciei si-a capatat denumirea dupa Athena, Zeita Intelepciunii la greci, care, conform mitologiei, a castigat orasul ca premiu, dupa un duel cu Poseidon. Astazi, Atena este fara indoiala unul dintre orasele-magnet pentru turistii din lumea intreaga. Este un loc plin de istorie, un leagan de civilizatie in antichitate si un centru al Greciei de astazi. Datorita numeroaselor sale obiective turistice unice in lume, Ate... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"