IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Palermo

Palermo
        Palermo este un oras in Italia Insular, capitala regiunii autonome a Siciliei cat si a provinciei Palermo. Orasul este renumit pentru istoria, cultura, arhitectura si gastronomia sa, jucand un rol important in mare parte a existentei acestuia. Palermo este situat in nord-vestul insulei Sicilia, chiar langa Golful Palermo din Marea Tireniana. Impartit de dragonii ce decoreaza Quattro Canti exista patru districte princi... Citeste mai mult!

Venetia

Venetia
      Poate cea mai romantica destinatie turistica din lume, Venetia, principalul oras al regiunii Veneto si al Italiei nord-orientale, a fost declarata, in 1979, patrimoniu al umanitatii de catre UNESCO. Era firesc sa fie asa, caci nu mai exista nicaieri in lume un oras cum este Venetia!       Imparatia Apelor       Amplasata in laguna sarata a Marii Adriatice, ... Citeste mai mult!

Milano

Milano
      Al doilea oras ca marime din Italia si centru al regiunii nordice Lombardia, Milano este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa. Atrasi de farmecul vietii urbane cu stil, de renumele de capitala a modei, dar si de capodoberele de arta si de arhitectura ce impanzesc orasul, mii de turisti vin anual la Milano pentru un sejur de vis.       Un oras campion in toate  &n... Citeste mai mult!

Florenta

Florenta
      Capitala superbei regiuni italiene Toscana, Florenta (it.Firenze) este considerata Orasul Artelor. Un studiu facut de UNESCO arata ca 60% din arta lumii se afla in Italia, si mai mult de jumatate din aceasta, chiar in Florenta!       Arta renascentista       Epoca in care orasul s-a dezvoltat cel mai mult a fost Renasterea (aici se naste acest curent, de altfel)... Citeste mai mult!

Roma

Roma
     “Tutte le strade portano a Roma”, le place italienilor sa spuna. “Toate drumurile duc la Roma”, spunem si noi. Si asta deoarece, pe buna dreptate, capitala Italiei este in continuare un important nod de comunicatii, inca din antichitate. In plus, daca ne gandim ca orasul este una dintre cele mai vizitate locatii din lume, putem chiar spune ca “toate drumurile turistilor duc la Roma”.  &... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"