IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Stavanger

Stavanger
      Orasul in dezvoltare, Stavanger, este unul din cele mai distractive din Norvegia, strazile inguste in forma unei panze de paianjen ajungand pana la un complex de promotorii stancoase. Stavanger este, de asemenea, la o scurta plimbare cu barca de unele dintre cele mai dramatice peisaje de munte din tara, unde varfurile abrupte se incrunta peste fiordurile negru-albastruie. In primul rand, Stavanger este un oras petrolier; expl... Citeste mai mult!

Oslo

Oslo
      Arhitectura eclectica ce se manifesta prin flerul legendar scandinav al designului, o viata de noapte plina de zumzet si o multime de muzee si galerii de top au facut ca Oslo sa fie capitala culturala precum si cea politica a Norvegiei. Avand posibilitatea de a face shopping pana tarziu, cafenele si restaurante aglomerate precum si teatre ce joaca cu casa inchisa, Oslo are o atitudine vibranta si sigura pe sine perfecta pentr... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"