IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Haga

Haga
      Haga (in neerlandeza “Den Haag”) este sediul guvernului Tarilor de Jos, dar si al institutiilor regale reprezentate de Regina Beatrix. Localitatea este situata in provincia Olanda de Sud (Zuid-Holland), in vest, a carei capitala regionala de altfel si este.       Departe de a fi aglomerat si agitat precum Amsterdam-ul, Haga este mai degraba un oras linistit, cu 450.000 de locuitori. E... Citeste mai mult!

Rotterdam

Rotterdam
      Cel mai mare port fluvial din lume, cel mai mare port al Europei, cel mai modern oras din Olanda: vorbim despre Rotterdam, un loc al superlativelor si al contrastelor. Cultura la cel mai inalt nivel si arhitectura impresionanta coexista aici cu o viata de noapte agitata si cu o multitudine de posibilitati de distractie.       Marele port       Rotterdam se afla ... Citeste mai mult!

Amsterdam

Amsterdam
      Capitala Olandei este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa. Ce ii atrage pe vizitatori? Pe de o parte, aerul lipsit de constrangeri, pe care numai acest oras pare sa il aiba. Dar sa nu uitam ca muzeele din oras adapostesc cele mai cunoscute opere ale lui Van Gogh si ale lui Rembrandt. Indiferent de motivul pentru care veti vizita Amsterdam-ul, va garantam ca merita: iata de ce!   &n... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"