IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Azore

Azore
      De o frumusete rara, insulele din arhipelagul Azore (sau Açores, in portugheza) atrag turisti din toata lumea. Cu totii sunt fermecati de romanticele insule, de vegetatia luxurianta, de lacurile din craterele inactive ale muntilor, dar si de coaste magnifice, cu plaje aurii si cu sate pitoresti.        Situat la 1460 km de Coasta de est a Europei si la 3750 km de America de Nord,... Citeste mai mult!

Algarve

Algarve
      Cantata in trecut de poetii mauri si ravnita cuceritorii fenicieni, cartaginezi si celti, Algarve, regiunea exotica din sudul Portugaliei, este un taram binecuvantat. Clima este aici blanda tot timpul anului, cu ierni ce seamana cu lunile aprilie-mai de la noi: nu degeaba Algarve este cunoscuta drept “Pamantul Eternei Primaveri”!        Algarve este cea mai sudica regiune di... Citeste mai mult!

Madeira

Madeira
      “Vasul floral plutitor”, “Gradinile Domnului”, “Insula vietii” sau “Insula Florilor”: asa este numita frumoasa Madeira, principala insula din micul arhipelag portughez cu acelasi nume. In traducere, acesta ar insemna “lemn”: a fost primul lucru pe care l-au observat exploratorii portughezi, cand au ajuns aici, si asta pentru ca insula era acoperita de paduri tropical... Citeste mai mult!

Lisabona

Lisabona
      Lisabona este cea mai vestica dintre capitalele europene. Se afla in vestul Portugaliei, pe coasta Oceanului Atlantic, la gura de varsare a raului Tagus, ce strabate orasul. Are un climat bland, cu luni de vara insorite, cu temperaturi intre 16°C si 36°C, si cu ierni ploioase, cu vant puternic, cu temperaturi medii de 10°C.       Este capitala Portugaliei inca din 1260. Pe rand, a fos... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"