IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

St. Petersburg

St. Petersburg
      Secolele au fost blande cu fosta capitala a Imperiului Rus- St Petersburg arata la fel de impresionant ca si atunci cand Petru cel Mare a pus pietrele de temelie in 1703. Din cabana sa pe Petrogradskaya Storona, imparatul rus a invitat arhitecti din Europa, pentru a umple strazile cu palate si catedrale extravagante in stil baroc. Astazi, centrul istoric este pastrat ca un Patrimoniului Mondial UNESCO, alaturi de palatele mar... Citeste mai mult!

Moscova

Moscova
     Modernul oras Moscova sfideaza cu mandrie fosta imaginea austera din timpurile sovietice. Cel mai populat oras din Europa se bucura in prezent de o perioada de lux si rasfat. In prezent moscovitii prosperi se mandresc cu averea lor, sorbind sampanie cu sushi la restaurante de elita si facand cumparaturi la buticuri inspaimantator de scumpe. De fapt, saltul Moscovei in bogatii este confirmat de statutul sau de a fi capitala mondiala... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"