IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Tenerife

Tenerife
      Milioane de turisti vin anual in “Taramul Primaverii Vesnice”, cum este numita insula Tenerife, datorita climei sale ideale. Aici se poate face plaja tot timpul anului: temperaturile nu coboara sub 20ºC si nu depasesc 30ºC! In plus, temperatura apei este si mai stabila decat cea atmosferica: se poate inota in apa la 20ºC - 23º C, tot timpul anului!       Tener... Citeste mai mult!

Ibiza

Ibiza
      Departe de a fi doar o populara destinatie de vacanta pentru cei care iubesc clubbing-ul, Ibiza (“Eivissa” in limba autohtona) este o insula situata in vestul Marii Mediterane, in arhipelagul Balearelor. Impreuna cu vecina sa mai mica Formentera, Ibiza alcatuieste complexul Insulelor Pitiuse sau „Insulele pinilor”.       Orasul principal al complexului insular es... Citeste mai mult!

Mallorca

Mallorca
      Nu mai putin de 6 milioane de turisti vin anual in vacante in insula spaniola Mallorca. Cei mai multi dintre ei sunt atrasi de capitala acesteia, Palma (de Mallorca), si de statiunile si plajele din jurul ei. Dar insula are multe alte “comori” ce asteapta sa fie descoperite si admirate de turisti. Doar nu degeaba celebritati precum Claudia Schiffer, Michael Douglas, Regele Juan Carlos al Spaniei detin vile pe acea... Citeste mai mult!

Costa del Sol

Costa del Sol
      In sudul Spaniei se afla regiunea de coasta cunoscuta sub numele de Costa del sol (“Coasta Soarelui”). Initial formata din asezari pescaresti linistite, regiunea a fost transformata radical in ultima parte a secolului al XX-lea: acum este o destinatie turistica de renume mondial, cu multe orase si statiuni pe toata lungimea coastei.       Costa del Sol este formata din zona aflat... Citeste mai mult!

Barcelona

Barcelona
      Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonoma din nord-estul Spaniei. Este al doilea oras al Spaniei ca marime, dupa Madrid. Se afla pe coasta Mediteranei, la 160 km sud de lantul muntos Pirinei, care reprezinta granita cu Franta. Populatia orasului este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane.       Limba catalana, alaturi de spaniola, es... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"