IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Gothenburg

Gothenburg
      Situat pe coasta de sud-vest a Suediei, unde raul Göta intalneste Marea Nordului, Gothenburg este cel mai mare port din Scandinavia si are o senzatie urbana si metropolitana, cu o multime de baruri, cafenele si cluburi moderne aliniate de-a lungul strazilor. In acelasi timp, pastreaza un caracter puternic local si o robustete culturala ce este autentica si atractiva. Scena restaurantelor din Gothenburg a fost mult timp u... Citeste mai mult!

Stockholm

Stockholm
      Capitala Suediei- o viziune nordica a cailor navigabile, parcurilor si a varfurilor de clopotnite ce zgarie orizonturile- este renumit ca fiind unul dintre orasele cele mai frumoase din Europa. Imprastiat peste nu mai putin de 14 insule si inconjurat de mii de mici insulite stancoase, Stockholm combina drama si cerul liber al Scandinaviei, cu verva si dinamismul urban al Europei de Vest.  Este nucleul de baza al afaceril... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"