IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Amman

Amman
      Amman, capitala Iordaniei, este unul dintre cele mai vechi orase locuite din lume, si in ciuda faptului ca in esenta, este un produs al secolului 20, acesta isi pastreaza inca farmecul lumii vechi. In modernul Amman, nu este neobisnuit sa vedeti hoteluri de lux langa cafenele traditionale, unde batranii se aduna pentru a juca table. Cei ce cauta sa descopere vechea Arabie, in Amman, vor gasi souk-urile (pietele) si bazarurile... Citeste mai mult!

Tel Aviv

Tel Aviv
      Neincetat de energie, strazi si piete ocupate, numeroase magazine,cafenele si o viata de noapte spectaculoasa fac Tel Aviv-ul unul din orasele cele mai interesante si vivace din lume. Incredibil, e unul dintre orasele cele mai noi ale lumii - centenarul fiind sarbatorit in 2009. Dinamismul si determinarea pura a locului face Tel Aviv-ul sa para mult mai mare decat este in realitate. De fapt, orasul este mai mic ca suprafata d... Citeste mai mult!

Ierusalim

Ierusalim
      Putine orase inspira pasiune la fel de mult ca Ierusalimul (Yerushalayim in ebraica, Al-Quds in araba), inradacinat adanc in trecut si  venerat de catre trei religii majore.  Cu un  placut climat temperat, cu un spectaculos tinut muntos, monumente istorice extraordinare si muzee de clasa mondiala, Ierusalim-ul este un oras al contrastelor, antic si modern, oriental si occidental. Cea mai mare parte a orasului, ... Citeste mai mult!

Antalya

Antalya
      Regiunea Antalya, denumita si Riviera turceasca, este locul unde istoria, marea, plaja si soarele formeaza o armonie perfecta. Nu degeaba aceasta destinatie este una dintre preferatele romanilor in ultimii ani. Vom puncta doar o parte dintre atractiile locurilor, atractii ce fac ca, si anul acesta, Antalya sa isi adjudece locul I in optiunile de vacanta ale turistilor romani.      In Antalya, Mun... Citeste mai mult!

Bodrum

Bodrum
      De una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, Mausoleul din Halicarnas, multa lume a auzit. Putini stiu insa ca pe ruinele vechiului oras Halicarnas s-a ridicat una dintre cele mai infloritoare localitati din Turcia - este vorba despre Bodrum. Iar si mai putini stiu ca in aceste locuri s-a nascut Herodot, cel mai mare istoric al vremurilor demult apuse.       Castelul Sf. Petru ... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"