IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

El Djem

El Djem
      El Djem este una dintre cele mai cautate statiuni din Tunisia. Iar asta pentru ca adaposteste un amfiteatru foarte vechi, ce impresioneaza prin dimensiunile sale. Amfiteatrul din El Djem poate concura cu succes cu impozanta Colosseumul-ui din Roma. Acest lucru deoarece, desi gigantul din capitala Italiei il intrece ca marime pe cel din Tunisia, Amfiteatrul din El Djem este o varianta mult mai completa si mai bine pastrata a a... Citeste mai mult!

Sidi Bou Said

Sidi Bou Said
      In apropierea Cartaginei, la doar cativa kilometri, se afla un orasel cu stradute inguste, in stil andaluz: Sidi-Bou Said. Aceasta este o mica localitate foarte cunoscuta in Tunisia si datorita faptului ca aici toate cladirile sunt vopsite numai in alb si in albastru, prezenta altor culori fiind absolut intamplatoare aici. Pana si usile si ferestrele sunt toate colorate in albastrul sau caracteristic, care contribuie din plin... Citeste mai mult!

Carthage

Carthage
      In antichitate, Carthage era una dintre cele mai importante colonii romane si totodata patria cartaginezilor. Sigur ati auzit despre aceasta regiune araba din cartile despre istoria antica, sub numele de Cartagina.       In zilele noastre, vechea cetate ctitorita de romani este un cartier rezidential a Tunis-ului. Este o zona agreabila si moderna, al carei interes din mpunct de vedere turist... Citeste mai mult!

Marrakech

Marrakech
      Ceea ce promite Marrakech-ul, in primul rand, este siguranta unei vacante insorite, indiferent de perioada. In acest oras de legenda, temperaturile nu scad aproape niciodata sub 28 de grade Celsius, iar ploaia este un fenomen extrem de rar!       “Trendul marrakech”, atat de actual in acest sezon, nu este altceva decat o tendinta in moda care foloseste detalii din vestimentatia t... Citeste mai mult!

Casablanca

Casablanca
      “Cred ca acesta este inceputul unei frumoase prietenii” – asa suna o celebra replica din filmul “Casablanca”, o capodopera cinematografica a tuturor timpurilor, filmata in port. Intr-adevar, turistii care viziteaza Casablanca se imprietenesc din prima cu orasul ce a dat numele peliculei ce ii are in rolurile principale pe Ingrid Bergman si pe Humphrey Bogart.      &n... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"