IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Mexico City

Mexico City
     Trecutul si prezentul stau unul langa altul in Mexico City, fiind locul unde istoria coloniala de epoca se imbina cu modernitatea in continua schimbare. Teritoriul aztecilor in secolul 14, inainte de a fi cuceriti de spanioli, Mexico City a fost fondat de conchistadori langa Lacul Texcoco in 1525.  Astazi capitala este cunoscuta de localnicii mandri ca „el DF” (de la districtul federal) si este casa unei arte emerg... Citeste mai mult!

Montreal

Montreal
      Vizitatorii mereu o sa fie surprinsi de Montreal. Vorbitor de franceza, cu cladiri vechi si mari avand o atmosfera europeana, Montreal se distinge de restul oraselor Nord Americane. Spre deosebire de moderna desfasurare asociata oraselor canadiene, Montreal este cu totul diferit. Orasul radiaza de stil avand o scena a restaurantelor infloritoare si o viata de noapte rafinata. Initial cel mai mare oras din Canada, Montreal nu ... Citeste mai mult!

Quebec City

Quebec City
      Quebec City – „leaganul Noii-Frante” si facand parte din Patrimoniul Mondial UNESCO – este cel mai fermecator oras din America de Nord. Acest lucru este datorat unui zid vechi de secole ce inconjoara orasul- format dintr-o retea de strazi pietruite, bistrouri fermecatoare, calesti trase de cai si din varfurile acoperisurilor ce sageteaza vazduhul. Orasul superior (Upper Town) este pozitionat strategic ... Citeste mai mult!

Vancouver

Vancouver
     Inconjurat de ocean, cu muntii impresionanti imediat la nord, Vancouver este o stralucitoare metropola  nord-americana. Este, de asemenea, un loc perfect pentru a explora frumoasa salbaticie a statului British Columbia. Locuitorii din Vancouver traiesc pentru a sta in aer liber. Pe tot parcursul anului, multimea de alergatori, skateri si biciclisti se lupta pentru spatiul de pe diguri, in timp ce alergatorii mai curajosi urca ... Citeste mai mult!

Toronto

Toronto
     Toronto se afla pe malul nordic al lacului Ontario, iar vederea orasului peste apa este uimitoare si inconfundabila – cu CN Tower, unul dintre cele mai inalte turnuri din lume aproape de malul apei. Capitala provinciei Ontario, Toronto, este cel mai mare oras din Canada si al cincilea ca marime din America de Nord. O forta dominanta in economia si afacerile tarii, fiind, de asemenea, centrul cultural al Canadei vorbitoare de ... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"