IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Bahia

Bahia
      Regiunea Bahia din Brazilia, unul dintre cele 26 de ''state'' in care imesa Brazilie este impartita, adaposteste adevarate comori ce atrag vizitatori dornici de exotism: numeroase plaje de un farmec cosmopolit, unice in lume.        Cum sa nu te cuprinda ''febra'' Bahia, cand in aceasta regiune te asteapta nu mai putin de 1000 de kilometri de plaj... Citeste mai mult!

Sao Paulo

Sao Paulo
      São Paulo este cel mai mare oras din Brazilia, cu o populatie de 17 milioane locuitori. Era firesc ca o astfel de metropola sa ofere atractii de tot felul vizitatorilor sai, de la muzee si cladiri istorice incarcate de semnificatii si pana la festvaluri de moda, de arta si de film sau la competitii sportive mondiale. De toate pentru toti, in orasul Sfantului Paul-''patronul'' metropolei cosmopolite.... Citeste mai mult!

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro
      Cand spui Rio de Janeiro , te gandesti la plajele fierbinti, la Copacabana, ritmurile nebune de samba si la celebrul Carnaval de Rio, care a plasat Brazilia pe lista celor mai decadente si mai exotice experiente turistice. Insoritul Rio este, insa, mai mult decat soare, distractie si carnaval. Noi vom puncta doar o parte dintre atractiile orasului: secretele lui merita descoperite in amanunt la fata locului!   ... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"