IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Glasgow

Glasgow
      Glasgow a vazut mai multe schimbari in ultimele doua decenii, decat aproape orice alt oras britanic. . Dintr-un centru industrial in declin cu un pesimism la scara larga legat de viitorul sau, cel mai mare oras al Scotiei a fost transformat intr-un oras de perspectiva salutat ca fiind unul dintre cele mai hippy locuri din Europa. O populatie mare de studenti a dat orasului un caracter tineresc si progresiv,cu o viata de noapt... Citeste mai mult!

Edinburgh

Edinburgh
     Edinburgh a inspirat poeti, artisti si filosofi timp de sute de ani, dar este foarte mult un oras al secolului 21. Edinburgh are totul: o mare cultura si haute couture, stand-up comedy si plimbari de tara si, desigur, Castelul Edinburgh, cocotat pe coltul vulcanic de stanca, cu vedere la cladirile medievale din orasul vechi (Old Town) si la arhitectura magnifica georgiana a orasului nou (New Town). Impreuna ele fac parte din lista ... Citeste mai mult!

Ayia Napa

Ayia Napa
      De mici dimensiuni, dar avand un renume a fi o locatie mediteraneeana fierbinte, Cipru curteaza vizitatorii cu legende profunde de iubire, povesti epice de peste 10.000 de ani de istorie plina de culoare, si un festin veritabil de desfatari culinare. Dupa cina cu halloumi sarat, dolmades picant(frunze de vita de vie umplute) si bucati de Kleftiko (miel copt asezonat) ), vizitatorii vor gasi multe petreceri pe tot parcursul no... Citeste mai mult!

Limassol

Limassol
      Energeticul Limassol, unul din orasele pline de viata ale Ciprului, a atras mult timp turistii la hoteluri statiunii sale, unde vederile la mare, piscinele si intinderile de plaja sunt la moda. Limassol este , de asemenea, un oras compact si fermecator avand o promenada cu palmieri marginita de plaje de nisip si fantani. Numarul mare de strazi care duc spre litoral au o alura proprie si pe care sunt inghesuite  cafenele,... Citeste mai mult!

Paphos

Paphos
      Insorita tot anul, avand apa de mare la o temperatura decenta, plaje cu nisip si o atmosfera relaxata nu este o surpriza faptul ca statiunea cipriota Paphos este in plina expansiune. Se pot gasi unele dintre cele mai frumoase din lume relicve grecesti si mozaicuri romane, spa-uri de relaxare, hoteluri luxoase si restaurante decente, farmecele Paphos-ului sunt greu de rezistat. In cazul in care nu este suficient, multe din atr... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"