IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Glasgow

Glasgow
      Glasgow a vazut mai multe schimbari in ultimele doua decenii, decat aproape orice alt oras britanic. . Dintr-un centru industrial in declin cu un pesimism la scara larga legat de viitorul sau, cel mai mare oras al Scotiei a fost transformat intr-un oras de perspectiva salutat ca fiind unul dintre cele mai hippy locuri din Europa. O populatie mare de studenti a dat orasului un caracter tineresc si progresiv,cu o viata de noapt... Citeste mai mult!

Edinburgh

Edinburgh
     Edinburgh a inspirat poeti, artisti si filosofi timp de sute de ani, dar este foarte mult un oras al secolului 21. Edinburgh are totul: o mare cultura si haute couture, stand-up comedy si plimbari de tara si, desigur, Castelul Edinburgh, cocotat pe coltul vulcanic de stanca, cu vedere la cladirile medievale din orasul vechi (Old Town) si la arhitectura magnifica georgiana a orasului nou (New Town). Impreuna ele fac parte din lista ... Citeste mai mult!

York

York
        York este un oras extraordinar, datorita modului imaculat in care si-a mentinut splendoarea sa medievala. Orasul, este inconjurat de ziduri ce sunt perfect conservate din secolul al 13-lea, in care se afla o arhitectura magnifica si o catedrala glorioasa, un edificiu gotic gravat in gresie de aur. Catedrala York este inconjurata de numeroase strazi pietruite, cum ar fi The Shambles, un loc vizitat de majoritatea turis... Citeste mai mult!

Manchester

Manchester
          Orasul Manchester este renumit pentru a fi capitala de nord a muzicii, un oras universitar vibrant, si casa celei mai cunoscute echipe din lume, Manchester United. Totusi, acest oras englez, care rivalizeaza probabil Londra din punct de vedere al entuziasmului oferit, are mult mai multe de oferit. Manchester este, de asemenea, mandru de statutul sau de a fi o imagine a stilului,orasul avand  o reputat... Citeste mai mult!

Liverpool

Liverpool
      Pentru fanii adevarati ai trupei „The Beatles”, Liverpool este o „Mecca” a muzicii. Si asta pentru ca orasul este locul de origine al legendarei formatii britanice.       The Beatles       In 2004, revista „Rolling Stone” clasa trupa „The Beatles” pe primul loc pe lista celor 100 cei mai mari artisti ai t... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"