IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Innsbruck

Innsbruck
      Capitala Tirolului, Innsbruck, nu este doar un oras austriac de o frumusete aparte, ci si una dintre destinatiile preferate pentru turistii îndragostiti de munti. Acest lucru se datoreaza, bineînteles, pozitiei pitoresti pe care orasul o are în inima muntilor Alpi. Innsbruck, care înseamna "pod peste râul Inn", este renumit în întreaga lume pentru posibilitatile de practicare a s... Citeste mai mult!

Salzburg

Salzburg
      In loc sa se numeasca Salzburg, care inseamna in germana ''Orasul de Sare'', acest vechi oras austriac ar putea foarte bine sa se cheme ''Mozartburg''! Acest lucru deoarece aici s-a nascut ''copilul teribil al muzicii'', Wolfgang Amadeus Mozart. Amintirea acestui fapt este cat se poate de vie in Salzburg: la fiecare pas poti vedea suveniruri cu chipul marelui co... Citeste mai mult!

Viena

Viena
      Cei care au vizitat Viena imi vor da dreptate cand spun ca este una dintre cele mai frumoase capitale din Europa, daca nu cea mai frumoasa. Iar pentru cei care inca nu au vizitat capitala austriaca, am un sfat: este timpul sa o faceti! Va va cuceri!       Principalele atractii       Este de ajuns sa mergi prin Stephan Platz, sa vizitezi Stephan Dom, apoi sa... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"