IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail

Saint Tropez

Saint Tropez
      Cu totii am auzit de Saint - Tropez, micul oras port de la malul Marii Mediterane (macar din din filmele “Jandarmul”, cu Louis de Funes). Departe de ochii iscoditori ai curiosilor, cei mai bogati oameni ai lumii si celebritati din toate domeniile vin la Saint Tropez ca intr-un loc de refugiu. Privilegiul de a beneficia de cele mai frumoase privelisti din lume, la golful din Saint – Tropez, este platit cu sum... Citeste mai mult!

Cannes

Cannes
      Cetatea Festivalului International al Filmului, orasul Cannes este celebru in toata lumea. Cei mai cunoscuti actori, regizori, scenaristi din lumea filmului vin aici an de an, cu ocazia festivalului. Lor li se adauga turistii, in general cei cu posibilitati materiale peste medie, atrasi de mirajul filmului, dar si de soarele si de plajele de lux ale statiunii.       Ca orice oras ce se dezvolta d... Citeste mai mult!

Nisa

Nisa
      Capitala departamentului Alpes Maritimes, Nice este cel mai mare oras de pe coasta. Numele orasului vine de la grecescul “Nikaia”- victorie (a fost fondat in anul 350 BC chiar de greci). Nice este a doua baza hoteliera ca marime din Franta, dupa Paris. Aici se afla singurul aeroport de pe Riviera Franceza si tot aici se este cel mai mare nod rutier al regiunii. Pentru cei cu un buget mediu, Nice este o alternativa... Citeste mai mult!

Lille

Lille
      Lille este un oras in nordul Frantei, la granita cu Belgia. Este capitala regiunii Nord-Pas de Calais. Este un oras foarte vechi, datand, dupa unii arheologi, chiar din anul 2000 i.e.n.! Numele lui provine de la “L'Isle” (Insula): asa se numea castelul-fortareata, construit pe uscat, in jurul caruia avea apoi sa se ridice orasul.       Castelul si intreaga asezare erau parte... Citeste mai mult!

Marsilia

Marsilia
      Al doilea oras ca marime din Franta, Marsilia (“Marseille” in franceza) este centrul vechii regiuni Provence, de pe coasta Mediteranei. E cel mai mare port comercial francez, dar si un respectat centru cultural. Muzee, teatre, cinematografe, prezentari de moda, toate fac parte din ritmul de viata trepidant al orasului. Iata cateva dintre obiectivele turistice ale Marsiliei!      ... Citeste mai mult!
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"