IndividualCorporateAgentii si turoperatoriDespre noiContact
googleyoutubeskypemail
  • Selecteaza destinatia

    Selecteaza portul de plecare

    Cauta croaziera


  • vile
Ghid de calatorie » America de nord » SUA

Los Angeles

     De la plajele netulburate ale oceanului Pacific, la glamour-ul covorului rosu al Hollywood-ului, Los Angeles este seducator, uneori nebunesc, dar intotdeauna fascinant. O expansiune masiva urbana cosmopolita, strabatuta de autostrazi frenetice, Los Angeles are ceva pentru toata lumea, daca stii cum sa navighezi printre farmecele sale. E al doilea ca marime din SUA, dupa New York, si a avut numeroase denumiri de la La La Land la Tinseltown, dar este cel mai bine cunoscut pur si simplu ca LA. Intins de-a lungul coastei Pacificului din California de Sud, coasta sa se intinde pe 122 km de la Malibu, la Long Beach. In interior orasul umple un bazin vast, plat si odata arid inconjurat de muntii Santa Monica si San Gabriel. Centrul orasului LA este in principiu cartierul de afaceri, desi adaposteste marile muzee, teatre si locuri de muzica live, plus atractii, cum ar fi Little Tokyo sau istorica Olvera Street, ce reflecta radacinile hispanice are orasului. 

Universal Studios Hollywood

     Universal Studios Hollywood este cel mai mare studio de film din lume si parc tematic, fiind unul dintre cele mai populare atractii turistice din Los Angeles. Parcul permite publicului sa vada, din spatele „cortinelor”, scenele din lumea filmului. Faceti un tur de tramvai printre seturile de film celebre, experimentati un cutremur simulat, un pod in colaps, si printre mai multe atacuri supriza ale personajeloc cheie de film din Hollywood, cum ar fi rechinul din Falci (Jaws). Parcul dispune de tehnologii de ultima generatie si foloseste efecte speciale si cascadorii impresionate pentru a distra vizitatorii. Acesta ofera, de asemenea, divertisment muzical cat si o varietate de plimbari electrizante, cum ar fi Back to the Future, Jurassic Park si King Kong, recent adaugat, proiectat de Peter Jackson.

Disneyland

       Parcul tematic in varsta de 50 de ani este inca cel mai faimos din lume, noi atractii aparand intotdeauna in "Magic Kingdom". Parcul este impartit pe diferite teme (Main Street USA, Tomorrowland, Adventureland, Frontierland, Fantasyland si Toontown) fiecare cu o varietate de plimbari si divertisment. Printre atractiile favorite se numara Haunted Mansion, Space Mountain, Star Tours si Indiana Jones Adventure. Calatoria merita facuta si pentru fabuloasa parada electrizanta si a jocurilor de lasere. Situat langa Disneyland, Aventura Disneyland California are patru arii tematice care reprezinta California: treceti pe sub podul Golden Gate la Sunshine Plaza,  apoi vizitati Paradise Pier admirand glorioasele cheiuri ale litoralului, Hollywood Pictures Backlot, A bug's land- viata din punctul de vedere al unui gandacel, si Golden State ce celebreaza istoria si frumusetea Californiei.

Teatrul Dolby

       Adiacent teatrului chinez, masivul complex de retail si divertisment Hollywood and Highland este casa teatrului Dolby (oficial cunoscut sub numele de Teatru Kodak), locul unde ceremonia de Oscar este tinuta. Faceti un tur in spatele camerelor de filmat si urcati pe scena calcata de toate starurile. Teatrul Dolby va gazdui, pentru urmatorul deceniu, spectacolul Iris al Cirque du Soleil,  despre istoria filmului. Turnul de observare al complexului Hollywood and Highland ofera o imagine panoramica a faimosului semn Hollywood. Acesta este umbrit de statuile gigantice ale elefantilor, un tribut adus filmelor mute al legendarului regizor DW Griffiths.

>>> Cauta acum hoteluri in los angeles
CATEGORIA: GHID DE CALATORIE » Europa » Anglia

Londra

      Sunt multi cei care spun despre Londra ca este un oras intunecat, cetos, trist. Noi nu suntem deloc de acord! Trist este sa vezi in Londra doar ceata si ploaia si sa nu observi detaliile: oameni, cladiri, magazine, muzee, piete. Toate sunt pline de viata si toate fac p ...
Citeste mai mult... Hoteluri in Londra Cauta hotel >
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"
Creșterea competivității firmei S.C. Smart Travel S.R.L. prin implementarea unui
sistem informatic de reservări on-line

Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de
Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro"

"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"